Bli filmad av Lars Ljung, Team Manager, Lager 157 Ski Team under Skoklosterrullen 2019?

Till dig som har för avsikt att delta på SkoklosterRullen söndagen den 15 september finns det nu möjligheten att anmäla dig till ett unikt event som aldrig tidigare genomförts i Sverige!

Videoinspelning under tävlingen

Team manager Lars Ljung kommer filma dig från bil under tävlingen med ambitionen att filma alla deltagare på eventet. Detta för att ge det bästa underlaget för teknikanalys. Filmer på respektive deltagare kommer rullas på TV-skärm under brunchen mellan kl. 15:00-16:00. Under föreläsningen kommer Lars lyfta upp något exempel och jämföra med teamets elitåkare som också kommer filmas på tävlingen. Önskar man en mer ingående återkoppling så finns möjligheten till en individuell analys av din teknik via teamets tekniktränare Lars Ljung vid ett senare tillfälle med 25 % rabatt endast 300kr. Ordinarie pris 400 kr.

Föreläsning/Panel

Föreläsningen kommer att innehålla allt från Träning, Team, Taktik och Teknik. Lars, Britta, Emil & Andreas kommer dela med sig av sina tankar och erfarenheter och det finns möjligheter att ställa alla former av frågor till Panelen! Lager 157 kommer också rulla bilder från gångna vintern och åkarna får möjlighet att berätta själva hur dom tänkte och upplevde några av nyckelsituationerna från den gångna vintersäsongen 2018-2019.

Läs mer & anmäl dig till eventet här

Johannes Forslund