Ny deltävling till Rullskidtouren!

1000x490-test-track-1.jpg

Ny tävling till Snö & Tö rullskidtour!
Det är med stor glädje vi kan meddela att det har idag tillkommit en ny tävling till Snö & Tö Rullskidstour.

Väsby skidklubb kommer att arrangera en rullskidstävling för ALLA på lördagen den 15 juni på Arlanda Test Track i Stocholm. Tävlingen kommer att bestå av en sprintprolog på förmiddagen och en påföljande distanstävling på eftermiddagen. Tävling är öppen för ungdomsklasser från 9-16 år skate. med en sprintprolog på 400 meter. Två Tävlingsklassen för juniorer 17-18 & 19-20 år klassisk stil med en sprintprolog på 2,4 km. Dessutom en tävlingsklass senior med en sprintprolog klassiskt stil på 2,4 km. Motionsklassen kör ingen sprintprolog på förmiddagen.

På eftermiddagen genomförs:
Distanstävlingen för ungdomar 2.4-7.1 km. med bonusmetrar från prologen.
Distanstävling Juniorer 21 km. med bonusmetrar från prologen.
Distanstävling Senior 42 km. med bonusmetrar från prologen.
Distanstävling Motion 21 km.

Detta kan bli Sveriges roligaste rullskidtävling med en rundbana på 2,4 km. Roligt för föräldrar och publik att följa tävlingen. Dessutom helt utan biltrafik.

Snö & Tö och arrangerande klubb Väsby SK hoppas och tror på ett stort intresse och ser fram emot många tävlande i alla klasser. Max antal anmälningar totalt är satt till 250 tävlande. 150 ungdomar och juniorer och 100 i tävlingsklass och motion.

Mer detaljerad info inom kort!

Johannes Forslund